Verandering huisartsen- en apotheeksysteem per 12 oktober – Huisartsenpraktijk Oldemarkt – Oldemarkt

Welkom op de praktijksite

Op deze website vindt u alle informatie over de Huisartsenpraktijk Oldemarkt: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden, informatie over de ANW-zorg (avond- nacht- weekend) via de Dokterswacht Friesland (DWF), uitleg over de verschillende services die we bieden, diverse invulformulieren etc.

Huisartsenpraktijk Oldemarkt
De Klokkemaat 2 8375HC Oldemarkt

Verandering huisartsen- en apotheeksysteem per 12 oktober

Geachte heer/mevrouw,

Onze huisartsenpraktijk gaat per 12 oktober over op een ander computersysteem voor de apotheek en de huisartsenpraktijk. Dit is voor ons een grote verandering.

We vinden het belangrijk om u hiervan op de hoogte te brengen omdat de zorg in de week van de overgang anders kan zijn dan u van ons gewend bent.

Zo zullen wij maandag 11 oktober alleen bereikbaar zijn voor spoed. Daarnaast kunnen wij op 12 oktober en de dagen erna mogelijk wat minder goed bereikbaar zijn.

We moeten leren goed te werken in het nieuwe systeem. Dit kan betekenen dat we meer tijd nodig zijn om alles op een goede manier voor u te regelen. U kunt dit merken in de spreekkamer, aan de balie, aan de telefoon en in de apotheek. Uw consult en het consult van de patiënt voor u kan langer duren. We proberen hier in onze agenda’s rekening mee te houden en zo de wachttijd voor u te beperken.

Wat vragen we van u:

  • Wilt u kijken of u herhaalmedicatie nodig bent in de week van 11 oktober? Zo ja, wilt u deze dan eerder bestellen (bijvoorbeeld de laatste week van september?). U kunt hierdoor voor ons het werk verlichten in de week van de overgang naar het nieuwe systeem.
  • Wilt u uw bestelde medicijnen zoveel mogelijk voor de 1e week van oktober komen ophalen?

We zullen ons best doen om u zo goed als mogelijk te helpen. We hopen op uw begrip.

Mocht u vragen hebben, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Oldemarkt