Vooraankondiging verandering patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk Oldemarkt – Oldemarkt

Welkom op de praktijksite

Op deze website vindt u alle informatie over de Huisartsenpraktijk Oldemarkt: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden, informatie over de ANW-zorg (avond- nacht- weekend) via de Dokterswacht Friesland (DWF), uitleg over de verschillende services die we bieden, diverse invulformulieren etc.

Huisartsenpraktijk Oldemarkt
De Klokkemaat 2 8375HC Oldemarkt

Terug naar overzicht

Vooraankondiging verandering patiëntenportaal

Geachte heer/mevrouw,

Onze huisartsenpraktijk gaat per 12 oktober over op een ander computersysteem met een nieuw patiënten portaal, MijnGezondheid.net.

Het patiëntenportaal is de patiëntenomgeving waarmee u in uw eigen dossier kunt kijken, herhaalrecepten kunt aanvragen en een vraag kunt stellen. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen via deze patiëntenomgeving maar dit is  – i.v.m. de nodige ‘corona’ screening door onze assistentes –  tijdelijk niet ingeschakeld.

U ontvangt rond 22 oktober een mail met instructies hoe u zich aan kunt melden voor deze nieuwe patiëntenomgeving, MijnGezondheid.net. Het inloggen gaat straks met behulp van DigiD. Als u nu onze huidige patiëntenomgeving gebruikt dan kunt u daar per 12 oktober geen gebruik meer van maken.

Wij willen u vragen om u zo snel mogelijk na het ontvangen van de instructies aan te melden voor het nieuwe portaal. Dit levert voor u weer het gemak op dat u gewend bent en zorgt er bij ons voor dat we herhaalrecepten, vragen en afspraken via de nieuwe patiëntenomgeving weer digitaal ontvangen.

We begrijpen dat het vervelend is om u opnieuw te moeten aanmelden als u gebruik maakt van onze oude patiëntenomgeving. We helpen u graag bij het aanmelden indien u vragen heeft. We zullen ons best doen om u zo goed als mogelijk te helpen en we hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Oldemarkt

Publicatiedatum: 06-10-2021