Bezorger voor medicijnen en hulpmiddelen – Huisartsenpraktijk Oldemarkt – Oldemarkt

Welkom op de praktijksite

Op deze website vindt u alle informatie over de Huisartsenpraktijk Oldemarkt: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden, informatie over de ANW-zorg (avond- nacht- weekend) via de Dokterswacht Friesland (DWF), uitleg over de verschillende services die we bieden, diverse invulformulieren etc.

Verbouwingsupdate
Op dit moment vindt er een interne verbouwing plaats in de huisartsenpraktijk en apotheek. De verbouwing loopt inmiddels op zijn eind. De ingang is weer zoals normaal aan de voorkant van de praktijk,dit geldt zowel voor de apotheek als de huisartsenpraktijk.
Huisartsenpraktijk Oldemarkt
De Klokkemaat 2 8375 HC Oldemarkt

« Terug naar het overzicht

Bezorger voor medicijnen en hulpmiddelen

 

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Barbara de Boer. Sinds een aantal maanden werk ik als bezorger voor de huisartsenpraktijken Kuinre, Oldemarkt en de Blesse.

U zult mij treffen wanneer u medicijnen of hulpmiddelen thuis bezorgt krijgt. Ik woon in Sneek samen met mijn dochter. Naast mijn werk als bezorger ben ik ook havenmeester.

Mocht u vragen hebben over bezorgen of tips voor mij hebben dan hoor ik het graag.

Publicatiedatum: 01-09-2021