De Apotheek – Huisartsenpraktijk Oldemarkt – Oldemarkt

Welkom op de praktijksite

Op deze website vindt u alle informatie over de Huisartsenpraktijk Oldemarkt: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden, informatie over de ANW-zorg (avond- nacht- weekend) via de Dokterswacht Friesland (DWF), uitleg over de verschillende services die we bieden, diverse invulformulieren etc.

Verbouwingsupdate
Op dit moment vindt er een interne verbouwing plaats in de huisartsenpraktijk en apotheek. De verbouwing loopt inmiddels op zijn eind. De ingang is weer zoals normaal aan de voorkant van de praktijk,dit geldt zowel voor de apotheek als de huisartsenpraktijk.
Huisartsenpraktijk Oldemarkt
De Klokkemaat 2 8375 HC Oldemarkt

De Apotheek

Huisartsenpraktijk Oldemarkt heeft een eigen apotheek.

Sinds kort is het mogelijk om gebruik te maken van afhaalkluisjes waarbij u zelf kunt bepalen hoe laat u uw medicijnen komt afhalen. Informeer hiernaar bij onze apothekersassistentes.

Herhaalservice

In onze praktijk kunt u gebruik maken van een herhaalservice. Hierbij zetten we de medicatie voor u klaar op het moment dat deze weer nodig is.

Indien u chronisch meerdere geneesmiddelen gebruikt kunnen wij er ook voor zorgen dat de herhaalmomenten gelijk vallen, zodat u niet onnodig vaak naar de praktijk hoeft te komen.

Herhalingsrecepten kunt u bestellen:

  1. via de praktijk website, klik op de groene button ‘Herhaalrecepten’ bovenaan de pagina, u kunt de herhaalrecepten bestellen via het patiëntenportaal. Dit kan 24 uur per dag.
  2. via de receptenlijn (0561-451270, keuze 2). Deze receptenlijn is 24 uur per dag te bereiken.
  3. per fax (0561-451676).
  4. eventueel alternatief: door inleveren van uitgeknipte etiketten (deponeren in de daarvoor bestemde ‘brievenbus’.

Als u vandaag vóór 12.00 uur bestelt op welke manier dan ook, dan staat het bestelde recept overmorgen vanaf 8:00 uur voor u klaar. (Let op: donderdag bestellen, betekent dus maandag klaar!).